fredag 23 januari 2009

oops..

Dagens pinsammaste;

Jag och Linnéa ska simma på badhuset i Helsingborg. Vi vet med oss sen tidigare att det kostar 15 kronor för barn (upp till 18) och 35 (!!!) för vuxna. Alltså bestämmer vi oss utanför för att göra som vi alltid gjort; säga att vi är barn.
Vi kommer in till kassan och tanten där frågar "Ni är arton alltså?" Men nej, vi svarar såklart att vi är sjutton. Och då säger hon att hon att man måste vara arton år för att simma innan klockan två. Klockan var tolv nu. Haha, gissa om vi blev mållösa.. vad ska vi säga liksom? "Nej förresten vi glömde, vi fyllde arton för nästan ett år sen!"
Så vi gick ut ...
Väl ute skämdes vi och skrattade åt oss själva. När man är under arton så säger man att man är äldre för att komma in på ställen, men vi som är arton säger att vi är yngre..
Till slut (usch vad detta var hemskt!) så gick vi in igen och samma tant sitter i kassan. Ingen av oss vågar erkänna att vi är arton egentligen så jag bara slänger fram mitt körkort och vi betalar vuxenpris. Surkärringen i kassan säger spydigt; "nu blev det lite pinsamt, va!".
Och helt riktigt, det var sjukt pinsamt. Men in kom vi i alla fall och vi simmade en kilometer och sen bastade vi. FINT! :)

1 kommentar:

Anonym sa...

HA HA HA, ja på badhuset händer det många konstigheter xD. Men hon var elak med mening! Härligt var det i alla fall när vi väl kunde börja simma :D.