fredag 28 november 2008

jess&lisa

HAHAHAHAHAHAHHA!

alltså.. nu precis var jag och Lisa och handlade lite, vi ska nämligen äta choklad-fondue ikväll! Alltså; choklad, frukt och grädde stod på vår handlelista! Och så godis såklart!

I alla fall, vi hade 150 kronor med oss. Inga kort eller nåt sånt, only cash! Men när vi hade fyllt korgen ganska rejält fick vi tänka till om vi verkligen hade råd med allt det här?! Vi började räkna, och vi började tänka på vad vi skulle ta bort om det inte skulle gå. Ananasen eftersom den var tyngst... Lite småsvettiga letade vi igenom fickor för att kanske hitta någon krona till, och YES 1 krona!! Vi hade alltså nu 151 kronor! Yeey! Det kan gå tänkte vi och ställde oss i kön.
Puh, nervöst det här! Väl framme hos kassörskan kollade vi displayen som visade priset .. det steg, och steg ... och ja ja ja, NEEEEEEEEEEEEJ! Fan, 152,50!!! Vi hade 1,50 för lite :(
Hon i kassan var snäll och sa att vi kunde komma tillbaka med de kronorna senare, men sen sa en snäll man bakom oss att vi kunde få två kronor av honom! HEJA SNÄLLA MEDBORGARE!
Skrattande går vi därifrån, med varorna i famnen för inte hade vi råd med någon påse!
Ut kommer vi i alla all och skojar om att vi säkert har glömt något. Och såklart har vi det! Gissa vad?! CHOKLADEN!!! till choklad-fonduen! HAHAHAHA.
Men vi hade ju inga pengar så det var bara att cykla hem med vår frukt och grädde..
Nu sitter vi här utan choklad... men har faktiskt skickat iväg folk för att fixa lite toblerone till oss!

HAHA, detta är oss två i ett nötskal! Så jäkla typiskt oss! Och inte är det första gången...

Det är bara att hoppas att vi inte glömmer skidorna när vi åker till Österrike ....

Ha en trevlig kväll, för det har vi!

PUSS

2 kommentarer:

Anonym sa...

Haha knasig du och Lisa är! :) Men det låter ju supermysigt med choklad o frukt ;D
Ha dt bra!
/Madde

Anonym sa...

HAHAHAHA, hur sören ni kunde glömma chokladen förstår jag inte xD